Pendedahan Panas Abby - Kahwin Dengan Norman Hakim Bukan Sebab Cintaapo kono pulak si abby ini lama tak dongar cerita mengenai abby sejak akhir-akhir ni. last sekali cerita mengenai luahan hati abby membesarkan anak-anaknya. 


Kali ini kami tekejut dengan caption abby abadi  mengenai perkahwinan dia yang terdahulu. bukan yang dengan suaminya yang bakal jadi artis tu, tapi yang artis badan ketak-ketak tu "Norman hakim"

Agak terkejut juga kami melihat caption abby abadi di instagram. Abby Abadi mengatakan 

"Kitorang kahwin bukan sebab cinta sebenarnya. Sebab apa? Jeng! Jeng! Jeng!"

"Tak tahulah En @NormanHakim_786 nak akui ke tak perkara ini. Tapi itulah dia yang sebenarnya.

"Panjang umur murah rezeki, dapat persetujuan En Norman, saya cerita nanti. Siap dengan gambar sekali sebagai bukti," katanya.

Mana tak terkejut dengan tiba-tiba Abby mengakui dia dan Norman berkahwin bukan atas dasar cinta!Yang membuat kami keliru kenapa pula Abby Abadi ini buat throwback ke kenangan masa lalu dengan secara terbuka. Abby mengatakan dia akan berkongsi bukti jika Norman bersetuju dengan haratnya itu

Habis tu atas sebab apa? 

Tak tahula kami hendak cakap bagaimana dan apa yang ada di fikiran Abby Abadi ini. Kita tunggu jela 

Pendedahan selepas ini dengan ada bukti bergambar lagi. Tapi kena tunggu persetujuan Norman Hakim

kami tetap mendoakan yang terbaik buat Abby, Norman dan Memey juga anak-anak mereka. kami seronok melihat mereka walaupun tidak bersama lagi tetapi bersama-sama membesarkan anak-anak

0 Response to "Pendedahan Panas Abby - Kahwin Dengan Norman Hakim Bukan Sebab Cinta"